Актуальне

BAS: Ворог або Помічник?
Страшна війна, яка прийшла на нашу землю вносить значні корективи у наше життя. Але економіку країни треба підіймати, треба працювати і сплачувати податки. Тільки таким чином ми зможемо допомогти нашим збройним силам у війні з окупантами. У зв‘язку з цим, у багатьох підприємств назріло нагальне питання – а на якому ж програмному продукті слід надалі вести облік (бухгалтерський чи управлінський).
Детальніше
15.06.2022
Налаштування інтеграції BAS Малий бізнес з сайтом
Більша частина компаній, які ведуть облік, управління свого бізнесу в конфігурації BAS Малий бізнес(Business Automation Software for small company), мають сайти, які також є частиною їх бізнес процесу. Згідно з чим виникає природнє питання синхронізувати сайт з конфігурацією BAS (1C): «переліт» замовлень покупців, співставлення товарів. Зрозуміло, що сайти мають різну будову, але є стандартні налаштування, які ми і розглянемо у цій статті.
Детальніше
17.12.2021
Умови повернення програмного забезпечення
У цій інструкції Ви знайдете відповідь на питання про повернення та обмін товару, що поставляється в електронному вигляді Покупець може звернутися з вимогою повернення коштів відповідно до Умов повернення і термінами, описаними в цій інструкції.
Детальніше
31.05.2021
ІТ-автоматизація: вісім тенденцій-2021
Зазвичай автоматизація асоціюється з ефективністю. Вона спрямована на те, щоб зробити якісь процеси або процедури більш ефективними, будь то робота, яка виконується людьми або повсякденні бізнес-операції.
Детальніше
02.04.2021